Expertiza mlpat apartament

expertiza mlpat pentru apartament

Ce este o expertiza mlpat ?

Expertiza mlpat este un document emis de catre un inginer atestat M.L.P.A.T. in constructii civile si industriale privind rezistenta si stabilitatea cladirilor.
In functie de modificarile pe care le are apartamentul, se pot face anumite recomandari pentru remedierea problemelor sau se emite expertiza, in cazul in care modificarile realizate nu afecteaza structura de rezistenta a apartamentului.

Ce inseamna MLPAT: 

Ministerul Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului

Cand ai nevoie de ea?

Exista mai multe situatii pentru care este nevoie de o expertiza mlpat. Insa, referitor la expertiza mlpat pentru apartament, ea este ceruta des la banca, atunci cand exista modificari ce nu apar in cadastru, iar evaluatorul constata acest lucru sau:

În cazul extinderii asupra unei construcții tip casă/vilă sau construirea unui balcon la parterul unui apartament (pentru blocuri prevazute cu balcoane)

Cat dureaza emiterea unei expertize mlpat pentru apartament?

Intre 24-72 ore este de obicei timpul mediu de asteptare. Sigur, exista situatii si situatii. In cazul in care este o urgenta, ne puteti contacta si vom analiza cererea dumneavoastra. De cele mai multe ori modificarile pe care le constata expertii nostri mlpat sunt unele care nu afecteaza structura de rezistenta, minore am putea spune. Pentru o estimare cat mai exacta a timpului de asteptare, nu ezitati sa ne sunati chiar acum sau sa ne trimiteti un email:

Recenzii de la clienti

Recenziile ne ajuta pe noi sa devenim mai buni iar pe potentialii clienti sa decida daca doresc sa colaboreze cu noi. Daca ai fost clientul nostru, nu ezita sa ne trimiti o recenzie. Multumim!

Expertiza pentru apartament

Rated 5 out of 5
ianuarie 10, 2022

Am avut nevoie de o expertiza la un apartament din Bucuresti si am colaborat cu voi. M-am speriat prima oara cand mi-a spus banca ca am nevoie de asa ceva insa voi ati rezolvat fara probleme si in timp destul de scurt. Multumim frumos si felicitari pentru seriozitate

Diana

Super de treaba, o sa va mai recomand

Rated 5 out of 5
ianuarie 10, 2022

am avut nevoie de o expertiza mlpat pentru un apartament ce avea la bucatarie un zid daramat. Cei de la expertiza mlpat banca mi-au spus din start ce trebuie sa pregatesc, a durat vreo 2 zile pana am primit expertiza. Rapizi si seriosi, recomand

Robi