Ai modificari in apartament fara autorizatie?

Ai efectuat modificari in apartament fara autorizatie? Inseamna ca suprafetele proprietatii si compartimentarea nu mai corespund cu realitatea. 

Aceste modificari te impiedica sa dai imobilul spre sucesiune, mostenire, dar cea mai frecventa problema este imposibilitarea de a finaliza o tranzactie imobiliara, Mai exact, banca nu acorda creditul ipotecar. Pentru a-l acorda, banca doreste un raport care sa certifice ca modificarile aduse nu au influentat calitatea structurii de rezistenta. In acest caz, va fi nevoie sa apelezi la expertiza unui inginer tehnic mlpat atestat. Din expertiza pe care o intocmeste rezulta daca este afectata rezistenta imobilului in urma efectuarii de modificari in apartament fara autorizatie.

expertiza tehnica

Expertiza tehnica pentru modificari fara autorizatie in apartament

Expertiza tehnica solicitata de catre banca este necesara la vanzarea apartamentului, atunci cand ai efectuat modificari in apartament fara autorizatie. Foarte multe dintre lucrarile care ne-au fost solicitate in tot acest timp sunt Expertize MLPAT pentru banca. Noi am facut o lista cu cele mai comune modificari efectuate fara autorizatie in locuinta:

Cum poti accesa creditul bancar prin expertiza tehnica?

In Expertiza MLPAT solicitata de catre banca expertul tehnic evalueaza daca structura de rezistenta a imobilului a fost sau nu a fost afectata in urma executarii modificarilor pe care le-ai facut in apartament, fara Autorizatie.

Daca din Expertiza tehnica in constructii rezulta ca integritatea structurii de rezistenta nu a fost afectata, vei putea accesa creditul bancar si iti vei putea finaliza tranzactia imobiliara.

expertiza tehnica

Toate modificarile necesita autorizatie?

Daca ai facut modificari in apartament fara autorizatie trebuie sa iei in calcul si faptul ca nu toate lucrarile necesita obtinerea autorizatiei. Exista lucrari mai putin complexe pe care le poti efectua legal, fara sa fie nevoie de autorizatie.

Poti efectua lucrari de reparatii la tamplarie fara autorizatie, fara sa schimbi forma. Poti monta AC, sisteme de incalzire sau aparate de contorizare. Citeste lista cu lucrari care se pot efectua fara Autorizatie de construire/demolare.

Toate modificarile necesita autorizatie?

In cazul in care ai facut una dintre modificarile de mai sus fara autorizatie, poti avea nevoie de Expertiza tehnica. Insa nu toate modificarile pe care le faci in locuinta necesita sa obtii autorizatie. Exista lucrari mai putin complexe pe care le poti efectua legal, fara sa fie nevoie de un act scris prin care se atesta autorizarea.

Poti efectua lucrari de reparatii la tamplarie fara autorizatie, fara sa schimbi forma. Poti monta AC, sisteme de incalzire sau aparate de contorizare. Citeste lista cu lucrari care se pot efectua fara Autorizatie de construire/demolare.

expertiza tehnica

3 motive sa colaborezi cu noi

Termen mic de executie

Expertiza MLPAT intocmita de echipa Expertiza MLPAT Banca este gata in 1-2 zile lucratoare. Timpul de executie se poate prelungi in cazul lucrarilor mai complexe.

Expertiza tehnica la urgenta

Expertiza MLPAT se intocmeste doar de catre experti MLPAT autorizati si atestati in constructii. Echipa noastra te poate ajuta cu intocmirea Expertizei MLPAT pentru banca.

Persoane atestate si autorizate

Ai nevoie de Expertiza MLPAT mai devreme decat timpul standard de executare de 1-2 zile? Intocmim Expertiza MLPAT necesara la banca si in regim de urgenta.

Ai nevoie de expertiza tehnica?

Ia legatura cu noi, ofera-ne informatiile de care avem nevoie si putem incepe colaborarea. Vei primi atat sprijinul nostru prin serviciul de intocmire, cat si sprijin prin recomandari, indrumari si sfaturi pentru a finaliza acest proces fara sa piezi timpul cautand informatii pe care nu le cunosti. 

0 0 Voturi
Rating articol
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comentarii
Aliniaza feedbackurile
Vezi toate comentariile